Nominaties Teylinger Prijs op film

TEYLINGEN, 6 oktober 2020 – De zes genomineerden voor de Teylinger Prijs zijn de afgelopen tijd gefilmd. Zo kunnen zij zich in deze coronatijd toch presenteren in afwachting van de bekendmaking van de winnaar eind dit jaar. Bekijk de 6 filmpjes.

Andrea Knight maakte voor Welzijn Teylingen opnames bij Winkel De Paraplu in Voorhout, de vrijwilligersploeg van De Molen van Sassenheim, de vrijwilligers van het moderniseringsproject Spelewey in Voorhout, “Theatertour op afstand” van de Theaterschool Teylingen, de organisatie van het boekje “Opdat we niet vergeten” van de Historische Kring Voorhout en de stichting Kookkracht opgericht voor Syrische vrouwen van Teylingen.

Door de coronacrisis is het dit jaar niet mogelijk een uitgebreid vrijwilligersfeest te geven. Van de nood is nu een deugd gemaakt. Welzijn Teylingen liet filmpjes maken van alle genomineerden. Daardoor kunnen de genomineerden zich optimaal presenteren.

Eind dit jaar zal een van de winnaars de Teylinger Trofee uitgereikt krijgen. Deze uitreiking zal in kleine kring gebeuren.

De Molen van Sassenheim

Winkel De Paraplu

De Spelewey

Historische Kring Voorhout

Stichting Kookkracht

Theaterschool Teylingen

 

 

Advertentie