Postcodekanjer van 54,9 miljoen valt in Voorhout

VOORHOUT, 13 januari 2021 – Opwinding in Voorhout, nu duidelijk is geworden dat de PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro in het dorp is gevallen. Voorhouters die meespelen in de loterij kregen dat vandaag in een brief te horen. De winnende wijkcode is 2215.

In totaal spelen er 4796 loten mee in deze wijk. De helft van de 54,9 miljoen wordt verdeeld onder de mensen die meespelen in dit gebied. Zij kunnen tot 6.107,08 euro per lot ontvangen.
De andere helft wordt verdeeld onder de deelnemers van de winnende postcode, dus 2215 in combinatie met twee nog onbekende letters. Eerder maakte de Postcodeloterij al bekend dat er in de winnende postcode 17 deelnemers meespelen met in totaal 26 loten. Zij winnen ieder minimaal 1 miljoen euro.

Binnen de winnende wijkcode wordt door de deelnemers al druk gespeculeerd over wat de precieze postcode is waar de miljoenen gaan vallen. Er zal in ieder geval geen groot wijkfeest worden georganiseerd door de Postcodeloterij, zoals gebruikelijk. Door de coronamaatregelen heeft de Postcodeloterij besloten de winnende postcode later bekend te maken en de bewoners persoonlijk te informeren. Alle deelnemers binnen de winnende wijkcode kunnen wel uiterlijk 16 januari de ruim 6.000 euro op hun bankrekening verwachten.

Advertentie