SOS maakt quiz over oud Sassenheim

SASSENHEIM, 19 juni 2020 – De Stichting Oud Sassenheim (SOS) heeft een quiz over oud Sassenheim online gezet. De stichting kan al maanden geen bijeenkomsten meer beleggen. En ook de Open Monumentendag op 12 september zal niet doorgaan.

Een quiz over oud Sassenheim leek het bestuur een mooie methode om toch in contact te blijven met donateur en geïnteresseerden. Ook is het leuk op deze manier te onderzoeken hoeveel men weet over het verleden van Sassenheim. Alle donateurs met een e-mailadres krijgen de quiz gemaild. Donateurs waarvan het e-mailadres niet bekend is en andere belangstellenden kunnen de quizvragen vinden op de website van de stichting.

Om het niet te moeilijk te maken zijn het 20 multiplechoicevragen geworden. Het goede antwoord staat er dus altijd tussen. De antwoorden kunnen gemaild worden naar: quiz@stichtingoudsassenheim.nl.
De antwoorden kunnen ook op een briefje worden ingeleverd in de buitenbus bij De Coy, het onderkomen van de SOS aan de Kagerdreef 72.

De antwoorden kunnen worden ingezonden tot 15 juli. Onder de winnaars worden 10 prijzen verloot. De juiste antwoorden worden na 15 juli teruggemaild en staan nadien ook op de website van de SOS, www.stichtingoudsassenheim.nl.

Advertentie