Sport- en recreatiecomplex Wasbeek ontvangt vijf miljoenste zwemmer

SASSENHEIM, 4 december 2018 – De Warmondse Jeantine van Rangelrooij (46) bleek vrijdag, tot haar eigen verrassing, de vijf miljoenste zwemmer van sport- en recreatiecomplex Wasbeek in Sassenheim. Ze werd ter gelegenheid daarvan feestelijk ontvangen.

Van Rangelrooij reageerde aanvankelijk onthutst toen ze bij binnenkomst op haar schouder geklopt werd door algemeen manager STIWA Hans van der Linden met de melding dat zij de vijf miljoenste bezoeker was. “Ik schrok en dacht dat ik een bekeuring kreeg ofzo, omdat ik mijn auto misschien niet goed geparkeerd had”, lacht de Warmondse. Opgelucht en blij verrast was ze zodra ze begreep dat zij de gelukkige winnaar was. Van Rangelrooij kreeg een persoonlijk welkom, een mooie bos bloemen, gebak en een jaar lang gratis zwemmen bij sport- en recreatiecomplex Wasbeek. Een feestelijke happening waarbij ook wethouder Bas Brekelmans van de partij was.

In februari 1992 opende sport- en recreatiecomplex Wasbeek de deuren voor het publiek. Het zwembad heeft een subtropisch recreatiebad, een stoombad, een interactieve glijbaan met 3D waterscherm en een olympische wedstrijdbad.