Style & Shop Show: Urenlang puur genieten in winkelcentrum van Sassenheim

Het winkelcentrum van Sassenheim wordt zaterdag 23 juni dé plek om te genieten, zeker als je van gezellig winkelen houdt. Tussen 11:00 uur en 16:00 uur vindt die dag namelijk de spectaculaire Style & Shop Show plaats, een gevolg van de handen ineen slaan en meer samenwerken.

Doorslaand succes
De idee voor de Style & Shop Show werd vorig jaar geïnitieerd door citymanager John van der Tol en de eerste editie was direct een doorslaand succes. En dat smaakt naar meer; voor zowel de bezoekers als de ondernemers. Op 23 juni worden, op maar liefst vier verschillende plaatsen in het Sassenheimse winkelcentrum, speciale Style & Shop Shows gehouden. Waarbij de toeschouwers verrast worden met alles wat er in het koopcentrum te verkrijgen is. Van mode tot aan elektronica, huishoudelijke producten, horeca en boeken. Elke show wordt afgesloten met een loterij waar de aanwezigen gratis aan kunnen deelnemen.

Dit winkelcentrum heeft veel te bieden
“De Style & Shop Show kan alleen een succes zijn, dankzij een verbeterde samenwerking tussen de vele winkeliers, die het Sassenheimse winkelcentrum rijk is”, zo laat de citymanager weten, die voor deze prachtige gebeurtenis samenwerkt met evenementenbureau Promolooks en Total Move (voorheen Dansstudio Sonja).

Bijzonder
Dit evenement is heel bijzonder en een schoolvoorbeeld van het succes van het citymanagement. Bij zijn aanstelling kreeg citymanager John van der Tol de opdracht om de onderlinge samenwerking tussen de winkeliers te verbeteren en te versterken. Zo’n intensief proces heeft als doel om Sassenheim een beter winkelcentrum te laten worden met meer bezoekers en hogere omzetten. Samen optrekken en samenwerken is daarin essentieel. De Style & Shop Show laat zien, wat Sassenheim allemaal te bieden heeft, zodat iedereen weet dat dit winkelcentrum voorop loopt als een van de leukste koopcentra van de regio, waar je gezellig kunt shoppen én gratis parkeren.

Het winkelcentrum van Sassenheim krijgt de komende jaren een kwaliteitsimpuls. Het gemeentebestuur denkt samen met de betrokkenen na over een nieuwe centrumvisie, waarbij speciale aandacht wordt gegeven aan onder meer extra groen, een openbaar toilet, parkeren en betere laad- en losmogelijkheden. De citymanager zal hier logischerwijs nadrukkelijk bij betrokken worden.