Terras van paviljoen Sassennest mag toch open

SASSENHEIM, 3 juni 2020 – Het terras van paviljoen Sassennest in park Rusthoff mag toch open. De burgemeester zei afgelopen donderdag in een commissievergadering dat ondergeschikte of para-commerciële horeca niet open mag. De gemeente contact gezocht met de Veiligheidsregio Hollands Midden. “Uit de noodverordening was voor ons niet eenduidig te herleiden of men open mocht of niet. Navraag bij de veiligheidsregio heeft uitsluitsel gegeven. Op basis van de vrijdag vastgestelde noodverordening mag het Sassennest open. De stichting die het paviljoen exploiteert is inmiddels op de hoogte gesteld”, aldus een woordvoerder van de gemeente Teylingen.

Het verbod op het voor publiek geopend houden van eet- en drinkgelegenheden in de noodverordening geldt nog wel voor eet- en drinkgelegenheden bij sportvoorzieningen met vrijwilligers van de sportvereniging achter de bar.

De heropening van het Sassennest met ingang van 1 juni zeer beperkt van start. Het terras is op elke zondag en woensdag van 13:00 – 17:00 uur geopend.

Advertentie