Welkomspakket voor nieuwe inwoners Warmond

WARMOND, 15 juli 2019 – Vanaf deze week ontvangen alle nieuwe bewoners van een bestaand of nieuwbouw huis in Warmond een welkomstpakket op hun nieuwe huisadres. Geïnspireerd door de, zeker voor Warmondse begrippen, vele bouwlocaties in het dorp hebben een aantal ondernemers de handen ineen geslagen en een heuse “blije doos” samengesteld. Voorzitter Arjan Heijl van Warmond aan de Kaag overhandigde zaterdag aan Erik van Gogh het eerste welkomspakket. Hij woont sinds juni in de Warmundastraat.

Naast een aantal informatieve bladen en folders is de doos gevuld met praktische informatie wat er in het dorp en omgeving is te doen, een flink aantal mooie aanbiedingen van Warmondse bedrijven en een paar leuke attenties.

Stichting Warmond aan de Kaag, eerder dit jaar ontstaan uit een samengaan van de lokale VVV en Warmond Promotie heeft dit initiatief genomen en stelt de pakketten samen.  Ook wanneer mensen binnen Warmond verhuizen is het de bedoeling dat ze een pakket ontvangen. De komende weken worden ook nog een aantal bewoners van projecten die recentelijk zijn opgeleverd verrast met een pakket van Warmond aan de Kaag.