Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dungeons and dragons in Bibliotheek Sassenheim met pizza’s (aanmelden)

19 juni @ 16:00 - 19:00

euro10 – euro11

Dungeons and dragons in Bibliotheek Sassenheim

Op woensdag 19 juni van 16.00-19.00 uur kunnen kinderen meespelen met het fantasiespel Dungeons and dragons in de bibliotheek van Sassenheim. Kom kennismaken met dit bijzondere fantasiespel tijdens de one-shot D&D middag + pizza. Speciaal voor deze middag maakt ervaren Dungeon Master Ben Lubbers een spannend verhaal. Kom naar de bibliotheek en ga mee op avontuur. De spelers worden tijdelijk piraten die een schatkaart hebben gevonden. Ze zijn op een eiland aangekomen waar deze kaart naar wijst, maar er zijn sporen dat er al iemand op het eiland is.

Om 18:00 worden er pizza’s bezorgd, want een avontuur kun je niet met lege maag aan gaan!

Dungeons and Dragons (vaak afgekort tot D&D of DnD) is een tabletop roleplaying game, of rollenspel. In D&D neem je de rol aan van een fictief karakter. Elke speler bedenkt zo’n karakter, en samen spelen jullie een avontuur door. Deze bijeenkomst is voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Deelname kost € 10,00 voor leden en € 11,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over deze middag en over het spel.

 

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
16:00 - 19:00
Kosten:
euro10 – euro11

Locatie

Bibliotheek Sassenheim
Kerklaan 42
2171 GC,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.