Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Feestelijk Taalcafé in de Bibliotheek Sassenheim (aanmelden)

29 september @ 11:00 - 13:00

Door elkaars eten te proeven, leer je elkaars cultuur kennen. Aan tafel ontstaan vaak de mooiste gesprekken. Daarom organiseert de Bibliotheek Bollenstreek op vrijdag 29 september van 11.00-13.00 uur een Feestelijke Taalcafé in de Bibliotheek van Sassenheim waarbij iedereen aan kan schuiven om eten en verhalen te delen. De deelnemers en vrijwilligers van het Taalcafé bereiden gerechten en vertellen een verhaal over het gerecht. Over het ontstaan van het recept en de herinneringen die zij eraan hebben. Iedereen is welkom om de gerechten te proeven en verhalen te delen. Deelname is gratis, maar wel graag vooraf aanmelden via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Taalcafé
Mensen die beter Nederlands willen leren praten zijn van harte welkom bij een van de Taalcafés. Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen om samen met de Nederlandse taal bezig te zijn. Door met elkaar in gesprek te gaan helpen we elkaar verder.

Elke week wordt een ander onderwerp besproken. Bijvoorbeeld over boodschappen doen, naar de dokter, praten met de juf op school. Er kunnen vragen gesteld worden en antwoorden gegeven worden. Moeilijke woorden worden opgeschreven. Dingen die met het onderwerp te maken hebben zijn in beeld te zien. Ook worden er dingen voorgedaan zoals wat je zou kunnen zeggen of doen.

Meedoen is gratis en je kan binnenlopen zonder afspraak te maken. Het Taalcafé in de Bibliotheek van Sassenheim is elke week op vrijdag van 11.00-12.30 uur.

 

Gegevens

Datum:
29 september
Tijd:
11:00 - 13:00

Locatie

Bibliotheek Sassenheim
Kerklaan 42
2171 GC,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.