Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jan Steenwandeling met gids (aanmelden)

17 september @ 14:00

Euro7,5

Treed in de voetsporen van de wereldberoemde schilder Jan Steen, onder de inspirerende begeleiding van gidsen Anja Schrage en Astrid Hennekam. BOEK HIER JE TICKET

Je maakt een wandeling langs mooie historische plekjes in het betoverende dorpscentrum van Warmond. Een van de beroemde inwoners van het dorp was de wereldberoemde schilder Jan Steen. Met de wandeling treed je in zijn voetsporen. Vele leuke en interessante weetjes geven een nieuwe blik op de eeuwenoude schilderijen.

Speelt het schilderij Kermis in Warmond zich echt in Warmond af? Wist je dat het enorme kasteel op de achtergrond van het schilderij De Hoenderhof echt in Warmond heeft gestaan? Waarom zie je op bijna elk schilderij een vogelkooi? De wandeling voert langs historische plekken in Warmond en laat zien hoe het dorp zichtbaar is in het werk van de schilder die wereldberoemd is met zijn chaotische scènes uit het dagelijks leven.

Aanmelding is nodig! In de bevestigingsmail staat meer informatie over de wandeling en de startlocatie in Warmond.

Gegevens

Datum:
17 september
Tijd:
14:00
Kosten:
Euro7,5

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.