Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kledingruilavond in Bibliotheek Sassenheim (aanmelden)

19 juni @ 19:30 - 21:00

Kledingruilavond in Bibliotheek Sassenheim

In deze zomerse maand krijg je zin in een nieuwe zonnige outfit. Deze kun je heel duurzaam en voordelig met 100% korting shoppen tijdens deze kledingruilavond. Ruil je eigen outfit in voor een andere perfecte look. Op woensdag 19 juni van 19.30-21.00 uur is in de Bibliotheek van Sassenheim een Kledingruilavond. Deelnemers kunnen met 100% korting komen shoppen en hun eigen outfit in ‘the picture’ zetten en inruilen voor de perfecte nieuwe look.

Kom naar de bibliotheek en richt je kledingkast op een duurzame manier opnieuw in. Je ontmoet hier ook anderen die bezig zijn met duurzamer leven en natuurlijk kan je ideeën uitwisselen.

De kledingruilavond presenteren we binnen het thema Groene bieb. Je bent welkom bij de Bibliotheek Bollenstreek om ideeën op te doen, jouw ervaringen te delen en om te ontdekken hoe leuk duurzaam leven kan zijn.

Deelname aan de kledingruilavond is gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Iedere deelnemer mag maximaal 15 kledingstukken meenemen om te ruilen. Meer informatie is te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl. Hier kan ook aangemeld worden.

 

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
19:30 - 21:00

Locatie

Bibliotheek Sassenheim
Kerklaan 42
2171 GC,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.