Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffiespeeltuin | Rupsje Nooitgenoeg

26 juni @ 09:30 - 11:00

Op woensdag 26 juni van 9.30-11.00 uur is in de Bibliotheek Voorhout de laatste Koffiespeeltuin voor de zomervakantie. Bij dit afsluitende feestje vieren we het 50-jarig bestaan van Rupsje Nooitgenoeg. Kom langs en duik in de wereld van dit tijdloze prentenboek door maskers te knutselen, spelletjes te doen en natuurlijk zullen er Rupsje Nooitgenoeg snacks zijn.

Koffiespeeltuin

Elke laatste woensdag van de maand is er een Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Voorhout en kunnen ouders/verzorgers met kinderen t/m 4 jaar, onder het genot van een kopje koffie elkaar ontmoeten, boekjes lezen en ervaringen delen. Opa’s en oma’s zijn ook welkom! Iedere maand staat een ander thema centraal, van een ontspannende activiteit tot opvoed- en opgroei informatie.

Kinderen kunnen met elkaar spelen, boekjes lezen en er is een hoop leuk speelgoed aanwezig. Ouders kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Er is koffie, thee, limonade en informatie over spelen, opgroeien en opvoeden. Vanaf 9.30 uur kan je binnenlopen. De Koffiespeeltuin begint om 10.00 uur. Het is gratis.

De koffiespeeltuin is een samenwerking met de Bibliotheek Bollenstreek en CJG Teylingen.

 

Gegevens

Datum:
26 juni
Tijd:
09:30 - 11:00

Locatie

Bibliotheek Voorhout
Herenstraat 48
Voorhout, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.