Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Voorleesdagen in bibliotheek Voorhout en Warmond

25 januari @ 09:30 - 11:00

Op 25 januari start de landelijke campagne Nationale Voorleesdagen. Dit jaar staat het prentenboek Maximillian Modderman in de aandacht bij alle bibliotheken en boekhandels. En de bibliotheek heeft wel iets heel bijzonders: BN’er Fenna Ramos gaat in de vestiging Warmond het boek voorlezen!

Tijdens de Koffiespeeltuin in de bibliotheek van Voorhout op 25 januari van 9.30-11.00 uur kunnen kinderen en ouders meekijken en luisteren via het grote scherm, onder het genot van een “ontbijtje”. Daarna wordt het boek nog eens met elkaar gelezen om vervolgens de kinderen te laten spelen met de beleeftafel. Een gezellige tafel ingericht zoals in het boek met poppenservies en knuffels om mee te spelen.

Deelname is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Loop gewoon gezellig binnnen!

Elke laatste woensdag van de maand is er een Koffiespeeltuin in de Bibliotheek in Voorhout en kunnen ouders/verzorgers met kinderen t/m 4 jaar, onder het genot van een kopje koffie elkaar ontmoeten, boekjes lezen en ervaringen delen. Opa’s en oma’s zijn ook welkom!

Gegevens

Datum:
25 januari
Tijd:
09:30 - 11:00

Locatie

Bibliotheek Voorhout
Herenstraat 48
Voorhout, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.