Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Remy Evers en Thjum, Arts met ‘ComedyPact on Tour’

27 januari @ 20:15

Euro18

Cabaret in Theater ‘t Onderdak , Sassenheim
Remy Evers en Thjum, Arts met ‘ComedyPact on Tour’
Op vrijdag 27 januari

ComedyPact is een samenwerking tussen Impact Entertainment en The Talent Room, beide ervaren op het gebied van het begeleiden van jong, aanstormend talent. Voor ComedyPact on Tour zijn twee kanjers geselecteerd: Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan u tonen. Van prinscarnaval tot een soldaat op vredesmissie in
oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.
Als Thjum Arts het podium op komt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. Hij onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.
Benieuwd naar deze jonge aanstormende talenten bestel dan snel kaarten via de website!

Kaarten kosten € 18.00 per stuk. Bestellen via de website: www.hetonderdak.nl
Aan de zaal alléén mogelijk met pinbetaling! Aanvang 20.15 uur
Theater t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 A, 2171 ER Sassenheim.

 

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
20:15
Kosten:
Euro18

Locatie

’t Onderdak
J.P Gouverneurslaan 40b
Sassenheim, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.