Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sassenheimse Troubadour, zijn kompaan en Fokko in de Twee Wezen

19 maart @ 16:30

Gratis

Ad H. en Fokko in de twee wezen

Zondag 19 maart is het dubbel genieten in café de Twee Wezen. De Sassenheimse troubadour Ad Hoogeveen en zijn kompaan Ben Bakker spelen bekende en minder bekende meezingers in een akoestische setting. Andre Hazes, Johnny Cash en Drs P. komen ongetwijfeld langs.

Als Ad is uitgespeeld is de beurt aan Fokko. Fans van Weezer, The Hives en Nirvana kunnen hun hart ophalen. Alleen dan akoestisch en in het Nederlands. Songwriter Fokko Mellema, serveert zijn relationele onvermogens graag met een portie gecultiveerde lulligheid. Met hits als “Karin heeft geen corona” en “goeroe”, samen met Aafke Romijn, heeft hij naam gemaakt op zowel 3FM als Kink fm. Hij stond op festivals als Lowlands en de Zwarte cross. 1 maart kwam zijn laatste single uit “Life Coach”, over lifecoach Hans die Fokko maar een zeikerd vindt. Live onweerstaanbaar leuk en goed. De eerste act begint om 16.30 uur, de toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
19 maart
Tijd:
16:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Café De Twee Wezen
Oude Haven 2
Sassenheim, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.