Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start cursus Positief Leven

26 januari @ 09:30 - 11:30

Meer plezier en positiviteit in je  leven ondanks alle uitdagingen die je ervaart? Dat kun je leren! Door bijvoorbeeld met meer compassie naar jezelf te kijken en door de focus te leggen op wat er goed gaat en waar je goed in bent. Of door vanuit inzicht in je sterke kanten, waarden en behoeften te handelen en word je je bewust van de invloed van je eigen gedachten.

Wil jij deze inzichten en vaardigheden ook leren toepassen in jouw leven? Om zo positiever in het leven te staan en je veerkracht en welzijn te vergroten? Dan is deze laagdrempelige cursus, georganiseerd door Welzijn Teylingen iets voor jou!

In 5 bijeenkomsten doe je met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers nieuwe inzichten op en leer je de theorie vertalen naar je eigen situatie. Daarnaast doe je (mindfulness) oefeningen  en wissel je van  gedachten met andere deelnemers.

Iedere cursus betreft 5 opeenvolgende bijeenkomsten in ’t Onderdak, Sassenheim. Je kunt je aanmelden voor een van de volgende cursusreeksen:

1) Donderdag 26 januari t/m 23 februari (09.30-11.30 uur);

2) Woensdag 29 maart t/m 26 april (09.30-11.30 uur).

Inschrijven

Voor meer informatie of inschrijving kun je contact opnemen met Welzijn Teylingen. Dit kan telefonisch: 0252 23 18 05 (op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur), of per e-mail: info@welzijnteylingen.nl  o.v.v. deelname aan de cursus Positief Leven en je naam, adres, en telefoonnummer. Eigen bijdrage: € 7,50  inclusief koffie/thee en lekkers.

Gegevens

Datum:
26 januari
Tijd:
09:30 - 11:30

Locatie

’t Onderdak
J.P Gouverneurslaan 40b
Sassenheim, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.