Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Taxatiemiddag oude boeken, brieven, prenten (aanmelden)

23 mei @ 14:30 - 17:00

euro5 – euro50

Taxatiemiddag in Van der Valk Hotel Sassenheim.

Op donderdag 23 mei vindt er een taxatiemiddag plaats het Van der valk Hotel in Sassenheim. Taxateur Arie Molendijk taxeert daar uw oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, handschriften, oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

De in den lande bekende taxateur werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling.

Molendijk: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.”

De kosten voor een taxatie zijn vijf euro voor één tot ongeveer tien boeken of seriewerken. De taxatiekosten van grotere collecties/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot vijftig euro. “U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport is zo nodig ook mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een waarde vanaf tweehonderd euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.”

Bezoekers zijn van harte welkom en worden vriendelijk ontvangen in de lobby bij de ingang van het hotel, Warmonderweg 8 op donderdag 23 mei van 14.30 tot 17.00 uur. Graag op afspraak: tel. 06 27177625 of amolendijkboeken@outlook.com

Voor meer informatie en andere taxatiedagen zie: www.molendijkboeken.nl

 

Gegevens

Datum:
23 mei
Tijd:
14:30 - 17:00
Kosten:
euro5 – euro50

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.