Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Kinderboekenyoga Bibliotheek Sassenheim en Voorhout

25 januari @ 15:00 - 15:45

Euro2,5

Op avontuur met de workshop Kinderboekenyoga bij de Bibliotheek

Kinderen houden van bewegen, spelletjes spelen en op avontuur gaan. Bij de Bibliotheek in Sassenheim wordt op 25 januari van 15.00-15.45 uur tijdens de Nationale Voorleesdagen het Prentenboek van het jaar Maximiliaan Modderman geeft een feestje tot leven gewekt met yoga. In de Bibliotheek van Voorhout is de voorstelling op 1 februari van 14.00-14.45 uur te bezoeken. Kinderyoga is helemaal niet zweverig, maar bestaat onder andere uit bewegen, spelletjes doen en liedjes zingen. Tijdens deze interactieve workshop wordt het boek voorgelezen en daarna gaan de kinderen actief aan de slag.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Deelname kost €2,00 voor leden en €2,50 voor niet-leden. Er hoeft alleen een kaartje voor het deelnemende kind gekocht te worden. Deze zijn te koop via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over de workshop.

Praktische informatie

Op avontuur met de workshop Kinderboekenyoga bij de Bibliotheek

Locatie: Bibliotheek Sassenheim

Datum: 25 januari | Tijd: 15.00-15.45 uur

Locatie: Bibliotheek Voorhout

Datum: 1 februari | Tijd: 14.00-14.45 uur

Gegevens

Datum:
25 januari
Tijd:
15:00 - 15:45
Kosten:
Euro2,5
Site:
https://www.bibliotheekbollenstreek.nl

Locatie

Bibliotheek Sassenheim
Kerklaan 42
2171 GC,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Advertentie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.