Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerlezen bij Bibliotheek Sassenheim| Lang leze de zomer

28 juni @ 16:00 - 17:00

Kom deze zomer naar de Bibliotheek. De zomer blijft dé tijd om lekker te lezen. Eindelijk rust om een boek in te duiken. In de tuin, op het strand, aan het zwembad. Thuis of op vakantie. Zonder een goed boek is de zomer niet compleet.

In de bibliotheek van Sassenheim geven tipgevers van lokale verenigingen hun zomerboekentips. Kom langs voor nog meer zomerse boekentips. Van non-fictie tot thrillers en van literatuur tot romantiek, er is een zomerboek voor iedereen! De bibliotheek is in zomerse sferen en er klinkt vrolijke muziek. Kom alvast in zomerstemming tijdens de Boekenborrel in de Bibliotheek van Sassenheim op donderdag 28 juni van 16.00-17.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kan je jouw favoriete boek(en) uitzoeken.

Voor degene die er nog niet uit zijn welk boek ze mee willen nemen op vakantie is een collectiespecialist van de bibliotheek is aanwezig voor het geven van leestips op basis van persoonlijke voorkeur. Dol op lezen, maar geen zin om zware boeken op reis mee te sjouwen? Tijdens de borrel wordt hulp geboden bij het plaatsen van e-books en luisterboeken op jouw device. Wil je boeken op je e-reader plaatsen, neem dan je device en je laptop mee! Het is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Loop gewoon gezellig binnen.

Meer informatie en de boekentips zijn te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/zomerlezen.

Wat biedt een lidmaatschap bij de bibliotheek

Enthousiast geworden? Kom ook de leukste boeken ontdekken en lenen deze zomer in onze bibliotheek! De Bibliotheek Bollenstreek biedt met een lidmaatschap onder andere boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten aan, voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap zelfs gratis. Iedereen kan gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de bibliotheek, alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

 

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
16:00 - 17:00

Locatie

Bibliotheek Sassenheim
Kerklaan 42
2171 GC,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Hoewel we ons best doen de agenda zo actueel en volledig mogelijk te houden, kunnen we geen garantie bieden voor de nauwkeurigheid, geldigheid, volledigheid of actualiteit van de informatie die in de agenda wordt gepubliceerd. Bekijk ook de site van de organisator of de locatie voordat u een evenement bezoekt.