Fietsmaatjes fietst met bewoners Oude Post

SASSENHEIM, 4 september 2023 – Zaterdag ging Fietsmaatjes Teylingen fietsen met bewoners van de Oude Post van Stichting Raamwerk. De tocht ging naar de Olmenhorst.

Om 11:00 uur werden de bewoners van de Oude Post opgehaald op 13 duo fietsen uit Sassenheim, Warmond en Voorhout. Fietsmaatjes had een mooie route van ruim een uur uitgezet via de Ringvaart, langs Abbenes naar de Olmenhorst. Bij de appelboomgaard werden soep en broodjes geserveerd. Er was tijd voor muziek en het spelen van een balspel. Na ongeveer anderhalf uur vertrokken de duo fietsen weer richting Sassenheim.

De vrolijke stoet trok veel bekijks van medeweggebruikers en mensen die op terrasjes genoten van het heerlijke weer. Terug in Sassenheim moest er voor het gemeentehuis natuurlijk nog een groepsfoto worden gemaakt. Om 16:00 uur werden de bewoners thuis bij de Oude Post afgezet en ontvingen de vrijwilligers een bloem als dank voor deze gezellige dag. Of het volgend jaar een vervolg zal krijgen? Gezien de enthousiaste reacties van de vrijwilligers en de gasten zit dat er dik in!
Ondersteunt u dergelijke acties om gasten een leuke dag te bezorgen en bent u er in geïnteresseerd om vrijwilliger te worden? Neem dan gerust contact op met stichting Fietsmaatjes: info@fietsmaatjesteylingen.nl.
Dit mailadres kunt u ook gebruiken om iemand aan te melden die minder mobiel is en als gast zou willen fietsen.

 

Advertentie