‘Carwash Adest Musica’, niet musiceren maar poetsen!

SASSENHEIM, 6 augustus 2021 – Adest Musica uit Sassenheim gaat zaterdag 11 september op een speciale manier geld inzamelen om de nieuwe uniformen van de Drum- en Showband te kunnen bekostigen. De huidige uniformen zijn na 16 jaar intensief gebruik versleten en hard aan vervanging toe. Om het geld bij elkaar te krijgen wordt aan de achterkant van S.C.C. ’t Onderdak, J.P. Gouverneurlaan 40 in Sassenheim, een ééndaagse professionele Carwash opgebouwd.

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kunt u de buitenkant van uw auto helemaal fris en fruitig laten poetsen. U mag zelf de bijdrage bepalen, de betaling kan contant of via de pin. Om 16.00 uur zal de opbrengst bekend worden gemaakt.

Om deze bijzondere actie goed te laten verlopen helpt de firma RMM mobiele cleaning service. Zij zorgen ervoor dat de Carwash professioneel wordt uitgevoerd.  Het is natuurlijk van belang dat het vuile water op een milieuvriendelijke manier wordt opgevangen en afgevoerd. Wesseling Logistics, één van de sponsors van Adest Musica, zal om 10.00 uur de Carwash openen. Dus was u één dezer dagen van plan om de auto te wassen, wacht daar dan nog even mee en kom op zaterdag 11 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar ’t Onderdak.

Advertentie