College Teylingen bezoekt Akzo Nobel: aandacht voor veiligheid, brandweer en research

SASSENHEIM, 7 september 2023 – Dinsdag bezocht het Teylingse college Akzo Nobel. Dit bedrijf fabriceert verschillende soorten verf. Het is sinds 1939 in Sassenheim gevestigd en heeft ruim 1450 medewerkers die voornamelijk uit de regio komen. Foto gemeente Teylingen

Het college werd ontvangen door Mirjam van de Poel, facilitair coördinator van Akzo Nobel. Na een presentatie van veiligheidsmanager Monique ten Elzen was er een rondleiding over het terrein. Tijdens die rondgang werd ook gesproken met de brandweer van Akzo Nobel.

Na de tour kreeg het college een presentatie van André van Linden, directeur research en development. Wethouder Elsbeth Koek (economie) zegt daarover: “Akzo Nobel is in de gemeente Teylingen van groot belang voor de werkgelegenheid. Naast de kennismaking met een grote werkgever hebben wij een inkijkje gekregen in innovaties op het gebied van circulaire economie en duurzaamheid”.

Het college van Teylingen bezoekt regelmatig bedrijven en maatschappelijke instellingen in Teylingen met als doel in contact te blijven met de lokale gemeenschap.

 

Advertentie