Coronavirus in Teylingen

Op deze pagina verzamelen wij informatie over de maatregelen rondom het coronavirus. Deze pagina wordt doorlopend bijgewerkt. Wil je iets delen? Plaats een reactie onderaan de pagina of mail redactie@deteyding.nl.

Nieuws

Coronatest

Wie klachten heeft die op de symptomen van corona lijken, kan worden getest op corona. Bel hiervoor het landelijk coronatest afsprakennummer 0800-1202.

Rijksoverheid

Coronavirus COVID-19

Gemeente Teylingen

Actuele informatie over het coronavirus

Huisartsen

Wanneer u denkt dat u besmet bent met het coronavirus, ga dan niet naar uw huisarts of huisartsenpost toe, maar neem telefonisch contact op. Dit om te voorkomen dat u andere mensen zou kunnen besmetten. Zie de website van uw huisarts voor instructies.

Huisartsenpost Duin- en Bollenstreek

Sassenheim

Voorhout

Warmond

Apotheken

Bent u verkouden? Moet u niezen, of (licht) hoesten? Of heeft u keelpijn of een loopneus? Blijf dan thuis en kom niet naar de apotheek. Neem contact op per e-mail of telefoon. De apotheken hebben ook maatregelen genomen om binnen een veilige afstand tot elkaar te houden.

Coronavirus informatie (de ziekte COVID-19 en het virus SARS-CoV-2)

Via onderstaand reactieformulier kunt u oproepen of mededelingen doen die te maken hebben de (gevolgen van) de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Na goedkeuring door de redactie verschijnen de berichten op deze pagina.

Advertentie

14 thoughts on “Coronavirus in Teylingen

 1. Als de berichten kloppen, kun je bij cafetaria royaal ook vanaf dinsdag 17 maart eten afhalen.
  Totdat er door rijksoverheid anders besloten wordt.

 2. #TeylingersHelpenElkaar
  Wat fijn dat er zoveel goede initiatieven worden opgezet om elkaar te helpen in deze bizarre situatie! Ik zou daar graag aan bij willen dragen door mijn kunde en kennis als remedial teacher en kindercoach gratis aan te bieden.

  Zit jij als ouder met vragen?
  Ik bied een gratis sessie oudercoaching aan!

  Via deze link kan je je aanmelden: http://eepurl.com/b8uqvH

 3. Ik vind hier geen informatie of de informatieavond over het afvalbeleid vanavond nog doorgaat. (Deze avond gaat niet door, zie de melding bij het kopje ‘Gesloten/afgelast’, red.)

 4. ik snap alleen nog steeds niet waarom de gemeente niet aangeeft in welk dorp de gevallen bekend zijn waar de besmettingen zijn.

 5. #durftevragen of het plastic maandag 23 maart nog wordt opgehaald?
  Ik lees alleen over het ophalen van het papier dat niet meer opgehaald wordt! 🤷🏻‍♂️

 6. Het Warmondse pizza-restaurant Caruso heeft nu elke openings-avond tussen 17.00 en 20.00 een afhaalloket voor pizza’s.

 7. De Kledingbank Teylingen zal tot nader order zijn gesloten. Wij sluiten daarmee aan op de landelijke trend om de verspreiding van het corona-virus zo veel als mogelijk tegen te gaan.

  Wij beseffen dat dit effect heeft op de uitgifte van kleding aan onze klanten.
  Ook krijgen de diegenen die kleding aanleveren met een gesloten hek/deur te maken. Wij vragen om geen zakken met kleding voor het hek te deponeren. ​Bewaar de kleding thuis tot dat wij weer open zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *