Een feesttent! Droom komt uit voor de Bokken

VOORHOUT, 24 januari 2023 – Om de carnavalsfeesten op 17, 18 en 19 februari te vieren, wordt op het parkeerterrein van Sportpark Elsgeest een  feesttent van 700 m2 geplaatst. Hierin zullen Voorhouters en mensen uit de omgeving groots feest gaan vieren, zo laat carnavalsvereniging de Bokken weten. Archieffoto PR de Bokken

De feesten beginnen op vrijdagmiddag 17 februari met een gezellige middag speciaal voor de senioren. Voor de “niet zo jonge Voorhouter” treden de Rijnssons en de Dansmariekes op en worden er acts opgevoerd. Voorts kan er gedanst worden en is er natuurlijk een hapje en drankje. Dit jaar wordt er voor de senioren ook een lekkere hutspotmaaltijd geserveerd waarvoor zij zich wel moeten (laten) inschrijven via seniorenmaaltijd@cvdebokken.nl. Niemand hoeft dus op tijd naar huis voor het eten.

Meteen op vrijdagavond is de traditionele sleuteloverdracht, de formele start van de carnaval, gevolgd door een feest met de negenkoppige band The Night Flight. Voor de feestgangers is dan ook het thema Nachtvlucht gekozen. Dus verwachten de Bokken veel vleermuizen, piloten, stewards en stewardessen te zien die avond.

De zaterdagochtend is de tent weer helemaal spic-en-span voor de kinderochtend. Na de traditionele optocht door het Bokkendorp op zaterdag 18 februari gaat ook het altijd gezellige optochtfeest vanaf 15.00 uur in de eigen feesttent los. Daarna staat ‘De foute campingparty’ op het programma met de feestartiesten Pascal Redeker, Rob Ronalds en De Wannebiezz. Voor de avondfeesten op vrijdag en zaterdag kunnen nu al de kaarten gekocht worden via de website van cvdebokken. De kaarten zijn ook te koop op zaterdag 4 februari bij de marktkraam voor de Plus supermarkt in Voorhout.

Voor het Rood-Wit feest op zondag zijn geen kaarten nodig. Dit grote familiefeest van Foreholte is als vanouds, maar dan groter en in de feesttent. De Bokken kijken met vertrouwen uit naar de grote feesten en ziet een droom verwezenlijkt: Feest in de eigen Bokkentent.

Advertentie