Gemeentelijke onderscheiding voor Caroline Dangerman

VOORHOUT, 23 november 2021 – Wethouder Arno van Kempen reikte maandag de ‘Zilveren Barensteel’ uit aan Caroline Dangerman (61 jaar) voor haar inzet voor VV Foreholte. Foto’s Mariska de Graaff.

VV Foreholte
Dangerman is sinds 1977 – sinds haar 17e jaar – als vrijwilliger verbonden aan de Voorhoutse voetbalclub VV Foreholte. Zij heeft verschillende vrijwilligersfuncties bij de club bekleed: van elftalleidster en kantinemedewerkster, tot lid van het kantinebestuur en jeugdbestuur en van jeugdsecretaris en wedstrijdsecretaris junioren tot secretaris van het hoofdbestuur en wedstrijdsecretaris. Daarnaast heeft zij nog ontelbare hand- en spandiensten verricht tijdens wedstrijddagen, toernooien en evenementen.

Als speelster van het eerste uur in het vrouwenelftal heeft zij zich jarenlang ingezet voor de vrouwenelftallen. Ze heeft het vrouwenvoetbal in Voorhout daarmee stevig op de kaart weten te zetten: de vereniging kent nu nog steeds een bloeiende vrouwenvoetbalafdeling. Het heeft VV Foreholte zelfs doen besluiten een tweejaarlijks terugkerend regionaal damestoernooi naar haar te vernoemen: Het Caroline Dangermantoernooi.

In november 2020 trad mevrouw Dangerman af als secretaris van het hoofdbestuur. Zij droeg toen tevens haar taak als wedstrijdsecretaris over.

De Zilveren Barensteel
De gemeente Teylingen wil graag haar waardering laten blijken aan vrijwilligers zoals mevrouw Dangerman. Zij zijn onmisbaar voor de samenleving. De ‘Zilveren Barensteel’ is een onderscheiding voor mensen (in of buiten Teylingen wonend) die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor één van de drie dorpen van Teylingen.

Advertentie