Jubilerend accountantskantoor doneert aan Fietsmaatjes

WARMOND, 19 juni 2024 – Dit jaar bestaat accountantskantoor VanVelzen 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum werd klanten, relaties en collega’s gevraagd om, in plaats van een cadeau, geld en/of tijd te doneren aan een goed doel: Fietsmaatjes in de Duin- en Bollenstreek. Foto Van Velzen

Vorige week werd het totaalbedrag van de donaties bekendgemaakt tijdens een officieel moment op het kantoor van VanVelzen in Warmond. De opbrengst van € 7.500,- wordt door Fietsmaatjes.NL gebruikt om in 2025 een groot fietsevenement in de Duin- en Bollenstreek te organiseren voor ouderen en mensen met een beperking.

Op het “VanVelztival” begin juni waren de oprichters Jan Burgmeijer en Tekla Zwinkels van Fietsmaatjes.NL aanwezig met een duofiets. Dit gaf de gasten de gelegenheid om persoonlijk met hen te spreken en een goede indruk te krijgen van hun belangrijke werk. Fietsmaatjes koppelt vrijwilligers aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen, zodat zij samen fietstochten kunnen maken op een duofiets met elektrische trapondersteuning. Dit initiatief bevordert niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook het sociale welzijn. In heel Nederland genieten bijna 4000 mensen met de hulp van 3500 vrijwilligers van deze unieke en sociale fietservaringen. In de Duin- en Bollenstreek zijn er lokale Fietsmaatjes organisaties in Teylingen, Hillegom-Lisse, Noordwijk en Katwijk.