Ondanks regen veel belangstelling voor intocht Sint in Sassenheim

SASSENHEIM, 18 november 2023 – Vele kinderen keken zaterdag onder de paraplu of in regenjas naar de intocht van Sinterklaas in Sassenheim. Jan Klaassen en Katrijn uit de poppenkast zongen liedjes met de kinderen tot de Sint met zijn pieten aanmeerden aan de Oosthaven. Burgemeester Breuer verwelkomde de Sint. De Sint ging in een rijtuig verder naar het centrum van Sassenheim. Foto’s Edwin van der Wijngaard.

Ondanks de regen stond de Oosthaven om 13.30 uur toch vol met kinderen en ouders. Tjarda Sassenheim – Warmond vormde een erehaag voor de Sint. Op de Oosthaven waren ook optredens van pietenband Da Capo en Total Move. Jeugdband Adest Musica liep samen met de aspiranten voor de Sint uit naar het centrum. Ook dit jaar waren er speciale glutenvrije pieten met speciale pepernoten voor kinderen met een glutenallergie.

Normaal gesproken kunnen de kinderen in park Rusthoff met Sinterklaas op de foto. Vanwege de regen week de goedheiligman uit naar café restaurant Gebroeders Wop.

Pankras helpt bij een huisbezoek van Sint en Piet of een persoonlijke videoboodschap van de goedheiligman (opgeven uiterlijk 20 november).

 

Advertentie