Sint Cecilia heeft nieuwe concertkleding

VOORHOUT, 18 september 2023 – Vol trots hebben de leden van harmonieorkest St. Cecilia tijdens het Toetjesconcert op 15 september voor het eerst gespeeld in de nieuwe concertkleding. Het uniform was na vele jaren intensief gebruik wel toe aan vervanging. Foto Sint Cecilia

Een financiële bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Jacoba van Beierenfonds Teylingen en de Stichting Kringloopwinkel Herenstraat 63, hebben de aanschaf mede mogelijk gemaakt. Met de opbrengst van de statiegeldactie van de Plus van Dijk in Voorhout en de Grote Clubactie en met giften van de Vriendenloterij zijn kledingaccessoires aangeschaft.

De nieuwe concertkleding is eigentijds en comfortabel. In samenwerking met leverancier Bright Workwear uit Sassenheim zijn alle leden voorzien van de nieuwe kleding met het nieuwe St. Cecilia logo. Heb je de presentatie gemist? Geen nood. Op zaterdag 28 oktober verzorgt het harmonieorkest in samenwerking met muziekvereniging Mavileo uit Leimuiden een concert in @Hok. Op 16 december vindt het traditionele Kerstconcert plaats in de St. Bartholomeuskerk. Kom gerust een kijkje nemen en genieten van de muziek.