Sint Cecilia krijgt cheque van Kringloop Herenstraat 63

VOORHOUT, 22 mei 2023 – Het harmonieorkest Sint Cecilia uit Voorhout heeft een donatie van 3000 euro gekregen van de Stichting Kringloop Herenstraat 63. Het geld wordt gebruikt voor nieuwe uniformen. Foto Sint Cecilia

De huidige uniformen van het harmonieorkest St. Cecilia Voorhout zijn toe aan vervanging. Dit is voor de vereniging een grote investering.
“We zijn enorm blij met deze mooie donatie van St. Kringloop Herenstraat 63. Dit helpt om voor al onze, bijna 60 muzikanten, een nieuwe outfit aan te kunnen schaffen”, aldus Corine van Alphen van Sint Cecilia. Het afgelopen jaar is zij met een aantal andere leden druk bezig geweest om alles uit te werken voor de nieuwe outfit. Zo is de behoefte van de leden ge├»nventariseerd, kleding voor binnen- en buitenconcerten uitgezocht en zijn er diverse leveranciers bezocht. Uiteindelijk is er gekozen voor een heel andere outfit dan het huidige uniform. Mede dankzij de kringloop kunnen de orkestleden binnenkort de nieuwe outfit presenteren tijdens een komend concert, zo laat Sint Cecilia weten.