Theater Het Trefpunt 20 jaar: aftrap feestelijk theaterseizoen

WARMOND, 19 september 2022 – Deze maand is theater Het Trefpunt 20 jaar geworden. Dat vieren ze met een feestelijk jubileumtheaterseizoen. Dit weekend werd de aftrap gegeven met een feestweekend. Er was een kindervoorstelling en een treffen van allen die bij het theater betrokken zijn. Foto’s Henk Keijzer

Het feestweekend begon zaterdag toen de Warmondse jeugd genoot van de voorstelling “Baas in het bos” van TG Locals, een door de plaatselijke supermarkt gesponsorde en daardoor super-goedkope kindervoorstelling met een ijsje toe. Zondag kwamen de vrienden van het theater, de sponsoren, de vrijwilligers en andere relaties bij elkaar om te genieten van een culturele en culinaire verrassing: korte theateroptredens werden afgewisseld met hapjes, drankjes en een “walking diner”.
Het theaterpubliek kan op verschillende momenten in dit seizoen ook meefeesten met de jubileumviering. Zo worden er tijdens de voorstellingen gratis loten uitgedeeld waarmee men kaarten kan winnen voor een gratis voorstelling naar keuze.

Kindervoorstelling TG Locals

Advertentie