Vakanties voorbij: evenementen kalender komend weekend weer goed gevuld

TEYLINGEN, 14 augustus 2023 – De vakantieperiode is bijna voorbij. Het aantal evenementen en “dingen om te doen” neemt in Teylingen weer behoorlijk toe. Komend weekend is er in onze drie dorpen na een relatief rustige vakantieperiode, van alles en nog wat te doen. Archieffoto

Zaterdag de 19e kun je naar een kledingbeurs van de kledingbank en zondag naar het Oldtimerfestival in Sassenheim. Voorhout komt met Kunst in het Overbosch (zaterdag en zondag) en “Teylingen bewoond” op kasteel Teylingen (zondag). In Warmond kun je zondag de Jan Steenwandeling met gids maken en zijn er nieuwe exposities in de galerie├źn. Kijk voor deze evenementen en meer op onze kalender. Staat je evenement er niet bij? Meld het dan aan bij redactie@deteyding.nl. Dan nemen we je evenement in de kalender oftewel agenda op. Het moet wel gaan om een Teylings evenement. We hebben datum, tijd, locatie, toegangsprijs en wat nadere bijzonderheden van je nodig om de kalender mooi te kunnen vullen.

De kalender verschijnt continu naast alle artikelen op de site op de desktop. Op mobiele devices staat de agenda onder de artikelen. Per dag kijken tussen de 800 en 1000 mensen op de Teyding. En zo krijgt je evenement best wel wat aandacht.

Advertentie