Vier verdachten aangehouden voor steekpartij Sassenheim

SASSENHEIM, 5 oktober 2021 – De politie heeft vier verdachten aangehouden die mogelijk waren betrokken bij de steekpartij op een 22-jarige man uit Noordwijk die zaterdagavond plaatsvond.

De verdachten zijn jongens uit Sassenheim in de leeftijd van 17 tot 21 jaar. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten

Omstreeks 18.15 uur kregen agenten de melding dat de Noordwijker door een vriend was aangetroffen ter hoogte van sporthal Wasbeek en dat hij een steekverwonding zou hebben. Het slachtoffer bleek inderdaad gewond te zijn geraakt en verklaarde ruzie te hebben gehad met een groepje van vijf jongens/mannen. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie begon met een onderzoek waarbij inmiddels vier verdachten zijn aangehouden.

Een 18-jarige verdachte zit vast en wordt woensdag 6 oktober voorgeleid aan een rechter-commissaris. De andere verdachten mogen naar verwachting in vrijheid het verdere verloop van de zaak afwachten.

In het belang van het onderzoek is de districtsrecherche op zoek naar de bestuurder van een auto die ten tijde van de ruzie gestopt en uitgestapt zou zijn. Deze automobilist is een belangrijke getuige in het onderzoek en de recherche komt daarom graag met hem/haar in contact.

“Reed u zaterdag 2 oktober in de omgeving van de Irissenstraat en heeft u daar het opstootje gezien en ben u gestopt? Neem dan contact op met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met 0800-7000”, aldus de politie.

Zie ook: Gewonde bij steekpartij bij sporthal Wasbeek in Sassenheim

Advertentie