Vrijdagavond muntverkoop voor openluchtfeesten Oranjevereniging Sassenheim

SASSENHEIM, 10 september 2021 – Vrijdagavond om 18:00 uur start de on-line verkoop van toegangsmunten voor de feestavonden van de Oranjevereniging Sassenheim. Per avond mogen 750 bezoekers vanaf 18 jaar met een coronatoegangsbewijs het openluchtfeest bezoeken.

In voorgaande jaren waren de toegangsmunten voor vrijdag- en zaterdagavond heel snel uitverkocht. Ook dit jaar was de vraag veel groter dan het aanbod. “Iets na 18:00 uur waren er ruim 10.000 apparaten actief op de bestelpagina”, aldus de Oranjevereniging.

Openluchtfeest
“Op de plek waar andere jaren die geweldige feesttent staat, gaan we nu buiten in de open lucht een groot terras opbouwen. Met een podium, met leuke muziek, kortom met alle voorzieningen die we andere jaren ook hebben. Alleen geen dak, maar natuurlijk wel een bar en ook die gezellige barmedewerkers van de Bassets en Adest Musica”, zegt voorzitter Rob Koek.

Alleen inwoners van Sassenheim komen in aanmerking voor toegangsmunten. Zij mogen maximaal 2 toegangsmunten per avond on-line bestellen op de website. Voor de populaire vrijdag- en zaterdagavond kunnen per adres totaal maar 2 munten besteld worden.

Het tonen van een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app is verplicht.

Kermis
De kermis staat van 22 tot en met 25 september op het parkeerterrein van sporthal Wasbeek. Er komen hekken om de kermis te staan om het maximaal aantal bezoekers op het terrein in de gaten te houden. Op het kermisterrein moet 1,5 meter afstand gehouden worden en er is een verplichte looprichting.

Lampionnenoptocht
De lampionnenoptocht kan alleen doorgaan als de Rijksoverheid de 1,5 meter regel laat vervallen.

Tobbbetje steken
Het tobbbetje steken, al jaren het onderdeel met de meeste deelnemers en de meeste toeschouwers, vindt op vrijdag 24 september vanaf 14:30 plaats. Ook hier is een Coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app verplicht.

Het volledige programma staat op de website van de Oranjevereniging Sassenheim.

Advertentie